Betspawn har sponsrat min biljett till DreamHack!

Länge har jag drömt om att få åka på något stort esports-event. Och givetvis har DreamHack varit en drömdestination för mig sen jag växte upp. Mina föräldrar har aldrig trott på någon typ av karriär inom esport, därför inte heller stöttat mig i mina val. Inte heller sett värdet i att skicka mig till något event. Det har alltid varit bortkastade pengar för dem.

Testa och se om du är vår nästa stjärna att få åka på DreamHack!

Betspawn arrangerade en ”Trick Shot” tävling för någon månad sedan. Där vinsten skulle vara en biljett till DreamHack. Det var min chans, jag har precis fyllt 18 år också, går mitt sista år på gymnasiet. Så föräldrarna har inte mycket att säga om det heller. Utan nu kan jag äntligen ta tillfället i akt och vinna detta för att få åka på detta event som jag drömt om.

Det var väldigt många som var med och tävlade om en förstaplats. Inte alla som gjorde så bra ifrån sig, men definitivt några riktigt duktiga där, däribland jag själv. Det började kännas som att jag faktiskt hade en bra chans, kanske skulle det bli jag som fick åka. Äntligen =).

Efter några timmar tävlandes och många sorgsna och besegrade miner var det bara tre personer kvar. Jag och två andra, jag ska inte ta åt mig äran 100%, jag hade lite tur, men är det inte alltid så för människor. Man är duktig men ibland har man bara lite tur också. Som att ens flyt sätts igång som en switch, lite extra vid tillfällen man verkligen måste prestera.

Kolla hit med!

Jag är i alla fall otroligt tacksam för den här möjligheten som Betspawn har skapat. Det ska bli så kul, och jag ska verkligen se till att dela vidare budskapet om Betspawn, de har gett mig denna möjlighet. Då vill jag se till att andra har koll på Betspawn och inte missar möjligheter likt detta.

Läs detta också! https://bollanesport.jimdo.com/2017/05/09/hereos-of-the-storm-p%C3%A5-betspawn/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s