FFF till allsvenskan kan bli jackpott

Hur är ställningarna i lagen så här i mitten av maj? Falkenberg ligger ett par mil före resten av tabellen och har i stort sett redan spikat sin trupp. Det är inte dåligt det, måste nästan vara rekordtidigt. Målsättningen är klar som solen, FFF vill hoppa tillbaka till Allsvenskan igen, desto snabbare ju bättre. Har man väl känt på de fina salongerna så är det ju såklart tråkigt att nöja sig med mindre. Frågan är dock om den nya truppen är av den kalibern att de kan få till en jackpott och ta sig upp i toppen på superettan http://svenskfotboll.se/superettan/

. Nja, tveksamt va, det är i alla fall min syn på saken. Då måste några av nyförvärven vara riktiga jackpottar. Det skulle typ krävas att någon av Erik Pärsson eller Viktor Götesson utvecklas till skyttekung tjongar in 20-25 mål.

Läs https://wordlumber.wordpress.com/2017/06/28/besok-pa-igaming-massa-for-att-se-de-senaste-trenderna/ när du får tid.

Händer detta så skulle faktiskt FFF kunna vara med och tampas i fajten om en plats till Allsvenskan. Tar de sig upp dit så snackar vi rejäla möjligheter för oss spelare att få till några riktigt goa bets. Kommer dem upp i Allsvenskan så kommer dem göra det som underdogs, betting operatörerna kommer att sätta odds på dem som att de är givna förlorare. Vad vi sett i truppen är dock att det finns lite talang som ligger där och bubblar hos de unga spelarna. Det krävs att dem kommer loss och huruvida dem kommer göra detta är än så länge oklart men inom sinom tid utkristallisera sig. Märker vi att det sker ett uppbrott då är det dags att ta rygg på trenden direkt och lägga betten på FFF. Jag kommer i ett sådant läge att satsa mindre summor på bets med jackpottchanser då jag tänker att det är här det finns potential. Vilka operatörer som erbjuder jackpottbets hittar du på jackpottjakt.se. Det finns säkerligen fler sidor men det är den sidan jag använder mig av då jag tycker dem håller sig uppdaterade och har en fräsch sida.

Gå in här med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s